Uthyrning

Vår vackert belägna motionscentral i Bergebo är perfekt för olika typer av evenemang, tll exempel dop, bröllop, födelsedagar, möten, kurser, läger, avslutingar m.m. Är du intresserad? Här kommer lite information som kan vara  bra att veta inför ditt arrangemang.

• För att få hyra lokalen måste du vara minst 25 år.
  • För att hyra lokalen hör du av dig till oss via SMS till nummer 073-7306330. Skriv då vilket datum du är intresserad av, vilken typ av arrangemand du tänkt dig och kontaktuppgfter. Vi hör sedan av oss så fort vi kan, om du önskar att bli uppringd, skriv då detta i SMSet
  • Att hyra vå lokal kostar 1800;- för en fest fredag/lördag kväll.
  • Det finns ca 70 fasta sittplatser men det finns tillgång till både fler bord och stolar.
  • Det finns tillgång till porslin och glas av olika typer att låna.
  • Vi har ett fullt utrustat kök med diskmaskin.
  • Förutom vårt stora utrymma för 70 personer så finns även ett konferensrum att hyra.
  • Ni får tillgång till lokalerna ca 10.00 dagen för uthyrning. Då vi ofta har uthyrt flera dagar i rad så kan vi tyvärr inte tillåta att någon kommer in dagen innan, då tas en extra avgift ut.
  • Ni måste lämna lokalen samma kväll då vi kommer och städar tidigt på morgonen.
  • Grovstädning ingår men innan ni lämnar lokalen ska ni ha torkat bord och bänkar, slängt allt skräp i tunnorna ute längs vägen, möblerat tillbaka, tagit med ev. burkar och flaskor, kollat så inget skräp ligger kvar ute runt huset, sett till att alla är ute ur lokalen och att alla fönster är stängda och låsta.
  • Vill man hyra lokalerna för möte, läger eller annat hör av er till oss om pris.

Hjärligt välkomna att hyra Bergebo!

Uppdaterad: 25 SEP 2018 16:41 Skribent: Henning Waltgård