Arenasektionen- behöver bli fler

28 OKT 2019 19:49
Vi i Styrelsen har diskuterat en Arenasektion under en tid och har nu bestämt att bilda en sådan. Till Arenasektionen behöver vi Dig som är både intresserad och kreativ, och vi vill gärna att det skall var en mix av killar och tjejer.
  • Uppdaterad: 28 OKT 2019 19:49

Arenasektionens uppgift är enkel och tydlig, det är att utveckla Stadionområdet samt spårsystem vid Bergebo för såväl sommar som vinter.

Målet är att

-utöka användningsmöjligheten till området utöver vad som finns idag samt självklart bibehålla den fina nivå vi har på befintlig anläggning idag.

- öka besöken till vår ”Klubbstuga” med dess servering , där då allmänheten och icke medlemmar är målgruppen.

Arenasektionen behöver dig som är både intresserad och kreativ, och vi vill gärna att det skall var en mix av killar och tjejer.

Anmäl intresse gärna före den 22 november

Frågor : Jan Palander, This is a mailto link , tel: 070-3722030. Pelle Lööf, This is a mailto link, Tel: 070-4483051

Jan Palander/Styrelsen

Skribent: Syrelsen