Extra klädbeställning senast 1 december 2019

21 NOV 2019 11:31
Klädprovning i Bergebo den 26 november och den 28 november mellan kl 18:00 och ca 20:00.
  • Uppdaterad: 21 NOV 2019 11:32

Domnarvets GoIF har blivit med ny klubbdesign på kläderna sedan i våras och nu kan man beställa från vinterns kollektion. Frida Prästings och Petter Engdahl har gjort ett fantastiskt jobb.

Sista beställnings dag är 1/12.

Nyhet för i år är att vi använder oss av Trimtex webbshop, se beskrivning nedan.
Precis som tidigare år har klubben subventionerat priset på vissa varor till ungdom och juniorer (0-20 år). Dessa varor hittas i webbshoppen med den extra texten "Endast för ungdom/junior", viktigt att dessa produkter endast köps av ungdomar/juniorer annars får vi sluta med subventionerade priser. Klubbens ansvariga granskar orders innan produktion.
Webshopen innebär att alla betalar sina varor själva direkt i webshopen och leverans sker direkt hem till kunden. 89:- kostar frakten per order. Går att beställa flera familjer tillsammans och dela på frakten, dock alltid bara en leveransadress.

Utöver klubbdesignade kläder har vi som klubbmedlemmar 25% rabatt på alla varor i webbshoppen när man är inloggad, bara att fylla kundkorgen med allt man behöver!
Rabatten på övriga varor verkar inte synas just nu, men jag hoppas Trimtex ordnar det snarast.

Tänk på att när Domnarvet står för startavgiften på tävlingar förväntas man också använda klubbens kläder.

Hör av er om det är några funderingar!
Petra Carlander

Hur gör man?
Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/domnarvets-goif/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: domnarvetsgoif och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Skribent: Malin Björkman