Från årsmötet 25 mars

27 MAR 2019 23:21
Vi 15 som kom fick äta MYCKET av en suverän smörgåstårta. Det fanns plats och tårta till flera - tänk på det nästa år!!
  • Uppdaterad: 27 MAR 2019 23:21

Men - det fattades en del beslut också. Bl a antog mötet nya stadgar för föreningen. De kommer att publiceras på hemsidan, så snart protokoll är justerat.

Beslut fattades också om nya årsavgifter att gälla fr o m 2019: Ungdom till och med 20 år 200 kr. Äldre 300 kr. Familj (max 2 vuxna) 550 kr. Aktivavgifter oförändrade.

V g styrelse så valdes Jan Palander till ordförande för ytterligare ett år. Omval också av ledamöterna Marianne Dahlin (kassör) och Ola Andersson, båda två år samt Erica Jonsson, omval, ett år.

På årsmötet avtackades också Agneta Andersson, Gudrun Slåttermatk-Elisson  och Yvonne Wiberg (ej på plats) med blommor samt blomstercheck. De lämnar nu styrelsen efter flera års värdefullt arbete.

blomavtackning

//Gunnar Elgesjö