Jan Palander vald till ny Ordförande

02 OKT 2018 16:49
EXTRA ÅRSMÖTE - ny ordförande Vid ett välbesökt extra årsmöte 1 oktober valdes Jan Palander till ordförande för Domnarvets GoIF.
  • Uppdaterad: 02 OKT 2018 16:49

Jan var i barn- och ungdomsåren aktiv i föreningen inom såväl skidor som Skid-Ol och orientering. Med tiden tog skidåkningen över och i samband med flytt till skidgymnasiet i Järpen sökte han sig till andra klubbar norröver. Han återkom dock till DGoIF i samband med de satsningar som gjordes under 80-talet. Efter sin aktiva tid har Jan haft uppdrag åt bl a Svenska Skidförbundet (landslagschef, längd m m) och är nu verksam som generalsekreterare i Vansbrosimningen. Han bor sedan länge i Tomnäs.
Vi hälsar Jan varmt "välkommen åter" och hoppas att hans erfarenheter och kontaktnät ska komma föreningen till god nytta.
Styrelsen/Gunnar Elgesjö
Skribent: Annica Berger