Sponsorhuset- Tjäna pengar till Domnarvets GoIF när du handlar på nätet

2017-12-21 19:53
Nu kan du stötta Domnarvets GOIF varje gång du handlar på nätet eller bokar hotell. Varje köp ger pengar tillbaka till klubben och till dig, samtidigt som köpet kostar lika som det ändå skulle ha gjort.
  • Uppdaterad: 2018-05-23 21:44

Det enda du behöver göra är att gå till butiken du vill handla från via vår sida på Sponsorhuset. Över 600 kända nätbutiker finns samlade där. Exempel på butiker: Hotels.com, booking.com, Bokus, CDON, Ellos, Svenska Spel, Byggmax, Lyko, InkClub, LensWay, Ellos, Mr Jet, Ink Clu...b.

Innan du handlar första gången registrerar du dig via denna länk: (där hittar du även en kort film som visar hur det fungerar): www.sponsorhuset.se/domnarvet/bli-medlem

Ett tips: Har du Chrome,Safari eller Firefox som webbläsare? Då kan du enkelt lägga till Sponsorhusets tilläggsprogram Handla Smart . Har man detta tillägg så blir man automatiskt påmind varje gång man besöker en butik som kan ge pengar via Sponsorhuset. Klicka här: www.sponsorhuset.se/domnarvet/hs

Skribent: Annica Berger