Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Bli medlem

För att bli medlem betalar du in medlemsavgift enligt nedan till klubbens bankgiro 5646-6519.

Vid betalning ange namn, personnummer (tio siffror) och mailadress. Alternativt kan uppgifterna mailas till This is a mailto link

För säsongen 2022/2023 gäller dessa priser för olika medlemskap:

Stödmedlem: 200 kr
Medlem: 300 kr
Aktiv medlem upp till 16 år: 600 kr
Aktiv medlem 17-20 år: 800 kr
Aktiv medlem 21 år och äldre: 1000 kr

För alla medlemsformer gäller att ej start och extra avgifter vid efteranmälan återbetalas av medlemmen (i regel efter fakturering i slutet av året). Anmälningsavgifter som täcks är enbart ordinarie anmälningsavgift till tävlingar sanktionerade av Svenska Orienteringsförbundet eller Svenska Skidförbundet. Undantag: O-Ringen, Vasaloppet
samt övriga långlopp som betalas av medlemmen själv direkt

Stödmedlem

- för dig som varken deltar i klubbverksamheten eller tävlar för Domnarvets GoIF. Medlemskap gäller även för dem som tränar med oss men tävlar för en annan klubb.

Medlem

- för dig som deltar i klubbverksamheten eller vill tävla för Domnarvets GoIF. Startavgifter vid tävlingar betalas av medlemmen själv. Spåravgift Bergebo ingår INTE i medlemskapet.

Aktiv Medlem

- för dig som deltar i klubbens verksamhet och/eller tävlar för Domnarvets GoIF samt vill att föreningen betalar dina startavgifter. Spåravgift Bergebo INGÅR i medlemskapet.

Ytterligare information om vad som skiljer de olika medlemskategorierna finns definierat i klubbens normer,

Vid frågor kontakta Sara på This is a mailto link

Uppdaterad: 26 MAR 2019 13:30 Skribent: Styrelsen