Beställning av klubbkläder sommar 2021, senast 26 maj

18 MAJ 2021 23:03
Efter lite teknikstrul är det nu dags att beställa Domnarvskläder till sommaren. Samma snygga design som tidigare (sommar som vinter) skapat av Frida Prästings och Petter Engdahl.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2021 23:03

Nyheter i webbshoppen!
* Mörkblå hoodie (bara tryck på framsidan ej baksidan som det ser ut på bilderna)
* Advance jacka och byxa ersätts av Trainer för centilongstorlekar (samma modell som på vintern men utan foder)
* Cykelkläder erbjuds i år (inte möjligt att beställa alla säsonger)

OBS! Notera att deadline är redan onsdag 26/5 (leverans v28), inga justeringar av orders kan göras efter 26/5.

Vi använder oss av Trimtex webbshop, se beskrivning nedan, alla betalar sina varor själva direkt i webshopen och leverans sker direkt hem till kunden. Frakt 89:- per order.

Subventionerade priser:
Precis som tidigare år kommer klubben subventionera priset på vissa varor till ungdom och juniorer (0-20 år) som har betalt medlemsskap aktiv medlem.
Eftersom det i trimtex nya shop bara är möjligt att få de subventionerade priserna på centilongstorlekar behöver de som som beställer andra storlekar och är berättigade till subvention (aktiv medlem 0-20år) betala fullpris och sedan begära återbetalning av mellanskillnaden från klubben via kontantutlägg. Gör detta genom att fylla i denna mall för kontantutlägg och maila den till Sara Johansson (sara.joh07 (a) gmail.com)
Mall för kontantutlägg: https://drive.google.com/file/d/1MbGIwKkUchRHy2nU3jANsL-f5scJGcjd/view

Priser efter subventionering på av klubben subventionerade kläder för aktiv ungdom/junior (0-20år):
Advance jacka: 530kr
Advance pants: 430kr
Trainer jacka: 470kr
Trainer byxa: 382kr
Rapid O-shirt: 225kr
Speed O-shirt: 320kr
Vitric shirt: 670kr

Utöver klubbdesignade kläder har vi som klubbmedlemmar 25% rabatt på alla varor i webbshoppen när man är inloggad!

Ingen klädprovning pga Corona. Trimtex tipsar om att använda deras storleksväljare i shopen och att alltid välja en storlek större till barnen än de vanligtvis har.

Länk till shopen: https://trimtex.se/sv/teamshop/domnarvetsgoif2021 (för instruktioner se nedan)

Hör av er om det är några funderingar!
Karin Elfving ( 0706397423, elfving.karin @ gmail.com)

Info från Trimtex:
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem
Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.
Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/domnarvetsgoif2021
Eller logga in med teamkod: domnarvetsgoif2021

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Skribent: Karin Elfving

Insta story 2 with text 1050_1920.png