Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Beställning av klubbkläder till vintersäsongen - omgång 2

07 OKT 2022 13:59
Detta är andra och sista möjligheten att beställa kläder för vintersäsongen 22/23. Vi har för detta tillfälle ett utökat utbud med tex dunjackor, olika mössor, huvtröja men såklart också de vanliga basplaggen.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2022 13:59

Här kommer lite nyheter från klädgruppen och information om beställning av klubbkläder för säsongen.

I våras bytte vi leverantör till Noname. Vi vill främja barn och ungdomsverksamheten i klubben i första hand och har lagt stort fokus på att få till bra produkter till så bra priser som möjligt på kläder främst till denna grupp. Avtalet är gemensamt för orienterings- och skidsektionen.

BESTÄLLNING
Clubshopen är öppen från och med idag t.om onsdagen den 19 oktober.

KLÄDPROVNING
Noname kommer att finnas på plats i Bergebo för klädprovning vid ett tillfälle denna beställningsvända:
Tisdag 11/10 17.30-19.30

STORLEKSGUIDE
Det finns storleksguider på Nonames hemsida under aktuell produkt men bäst är såklart att komma på någon av klädprovningstillfällena för att känna efter själv. ”Storleksguiden kan användas av dem som inte har möjlighet att testa ut hur man vill att kläderna skall sitta. Guider har den svagheten att var och en har olika tankar hur de önskar att kläder skall sitta”. //Noname

SUBVENTIONERING
Klubben subventionerar tävlingskläder (överdrag och tävlingströja) till barn, ungdom och junior (0-20 år). Det betyder att klubben betalar mellanskillnaden mellan ordinariepris och det pris som finns angivet för produkter märkta ”Ungdom” i clubshopen. Det subventionerade priset är alltså det man betalar direkt i shopen. Vi litar på att detta sköts och används enbart till dem som är upp till 20 år.

SHOP och BESTÄLLNING
UX betyder Unisex (barn & vuxenstorlekar)
WO´s betyder Womens (vuxenstorlekar)
”Ungdom” är våra plagg med subventionerat pris till ungdomar och juniorer. (barn & vuxenstorlekar)

För att gå in och beställa så går man till denna site https://clubshop.nonamesport.com/sv

och följ stegen där. Logga sedan in med er unika klubbkod: 00334DGW

Alltid bäst att kopiera in koden som den är, om någon inte kan logga in så beror det oftast på att fel kod använts, de inledande symbolerna är siffror och alltså inga bokstäver. Vi håller koden intern för medlemmar så den inte når obehöriga.

FRAKT & LEVERANS
Alla beställningar kommer att packas individuellt och hämtas ut i Bergebo. Mer information om detta kommer så snart beställningarna anländer. På så sätt har vi lyckats få ner fraktkostnaden per beställning.
Leveranstiden är ca 8 veckor från att clubshopen är stängd.

För frågor som rör clubshopen – kontakta Nonames support direkt.
För frågor om klubbkläder kontakta Elin Östberg, This is a mailto link 073-616 83 01

//Klädgruppen

Skribent: Malin Björkman