Bra start på vintersportbytet vid Audi

15 OKT 2020 20:35
8 November anordnade Domnarvets GoIF vintersportbyte.
Ett stort Tack till alla säljare, funktionärer och köpare samt Audi som lät oss vara i deras fina lokaler.

• Uppdaterad: 15 OKT 2020 20:35

8 November anordnade Domnarvets GoIF Vintersportbyte vid Audis Lokaler vid Islingbyholen.

Ca 50 stycken personer lämnade in varor för försäljning och ca 100 personer kom dit och handlade.

Vi lyckades hålla arrangemanget Coronaanpassat genom endast släppa in enligt folkhälsomyndighetens restrektioner.

Arrangemanget gav ett bra tillskott till klubben och vi fick med oss bra erfarenheter vid genomförande av liknande arrangemang i  framtiden.

Osålda inlämnade varor som inte blev hämtade lämnades till Erikshjälpen för att kunns säljas vidare där.

Ett stort tack till alla som bidrog till att arrangemanget blev av, säljare, funktionärer, köpare samt inte minst till Audi som lät oss vara i deras fina lokal.

Skribent: Styrelsen