Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Här kommer en rapport från årets Familjeläger i Grönklitt

07 DEC 2021 08:32
KM i Ta av och Ta på stafett och en massa skidåkning.
  • Skapad: 07 DEC 2021 08:32

Tänk att vi äntligen kunde genomföra klubbens årliga Familjeläger igen. Den 2 till 5 december var vi ett stort gäng från klubben som åkte till Orsa Grönklitt.

Totalt var vi ca 95 personer som intog Grönklitt, av dessa var det ca 47 barn och ungdomar. Helt fantastiskt.

Vi hade tur med vädret denna helg, kylan blev inte allt för påtaglig. Vi fick njuta av ett fantastiskt vackert vinterlandskap.

IMG_1200.JPEG

Som avslutning på lägret så genomfördes enligt tradition KM i Ta av och ta på stafett, en succé som vanligt. I år körde vi att alla ledare var lagkaptener och hej å hå vad det peppades och hejades.

IMG_1201.JPEG

Som Ungdomsansvarig i klubben vill jag från hela mitt hjärta tacka alla ledare och de föräldrar som hjälpt till före och under lägret, ni är ovärderliga.

Sen har vi ju alla dessa barn och ungdomar. Utan er skulle vi inte vara någonting. Den glädje, omtanke och gemenskap ni sprider är helt underbar att se. Ni står där taggade att få dra på träning långt innan den ska börja. Vissa har dåligt fäste, andra är lite trötta men ändå så har ni humöret uppe och skänker oss ledare en otrolig energikick. Tack – ni är bäst!

IMG_1187.JPEG

/Malin