Hjälp med snötillverkning i Bergebo

28 NOV 2016 20:48
Nu ser det ut som att kylan är på väg så att vi kan köra igång med snötillverkningen i Bergebo igen. Hjälp behövs för att övervaka och flytta snökanonerna
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2018 21:44

Väderprognosen visar på kallare temperaturer i slutet av denna vecka och om det stämmer är planen är att starta snötillverkningen fredag 2/12. Om prognosen stämmer kommer det att gå att köra snökanonerna i ca 4 dygn vilket kommer att vara värdefullt för våra ungdomsträningar samt för att påbörja förberedelsen av våran skidtävling Bergebo Skiweekend som går av stapeln i mitten av januari.

Hjälp kommer att  behövas med att övervaka och flytta snökanonerna. Nedan följer en länk till ett snökanonschema där man kan fylla i sitt namn när man har möjlighet att vara med. Är man osäker på hur arbetet går till så är det bara att höra av sig till Magnus Berger på telefonnummer 070-3553234.

Länk info om snötillverkning och schema att fylla i.

Skribent: Skidsektionen