Klädbeställning från Trimtex senast 24 oktober

13 OKT 2021 14:15
Nu är det dags att beställa klubbkläder inför vintersäsongen. Vi använder oss av Trimtex webbshop. OBS!! Notera att deadline är söndag 24/10 (förväntad leverans v.49)
  • Skapad: 13 OKT 2021 14:15

Vi använder oss av Trimtex webbshop, se beskrivning nedan.  Alla betalar sina varor själva direkt i webshopen och leverans sker direkt hem till kunden.

Tänk på att när Domnarvet står för startavgiften på tävlingar förväntas man också använda klubbens kläder.

Sista dag för beställning är söndag 24 oktober (förväntad leverans v.49)

Subventionerade priser till medlemmar
Precis som tidigare år kommer klubben subventionera priset på vissa varor till ungdom och juniorer (0-20 år), 25% på överdrag och tävlingsdräkt (hel och delad). I trimtex nya shop är det bara möjligt att få de subventionerade priserna på centilongstorlekar, för att ändå få rabatten på storlekarna xs-xxl finns två olika alternativ:

1. Använd rabattkod från Trimtex. DomnarvetsGoifSkidor-25%
    Denna ska alltså endast användas då en ungdom eller junior (0-20 år) köper överdragskläder och/eller tävlingsdräkt (hel och delad) i storlekarna xs-xxl. Observera att om man samtidigt köper dessa kläder till andra än aktiva medlemmar 0-20 år så måste man lägga en enskild beställning för dessa annars går rabatten felaktigt på dessa med. Då är alternativ två bättre.

2. Betala fullpris och sedan begära återbetalning av mellanskillnaden från klubben via kontantutlägg. Gör detta genom att fylla i denna mall för kontantutlägg och maila den till Sara Johansson (This is a mailto link)

Klädprovning eller storleksguide
Klädprovning i Bergebo den 19 oktober 17.30-19.30. Trimtex tipsar även om att använda deras storleksväljare i shopen och att alltid välja en storlek större till barnen än de vanligtvis har.
Som för allt annat gäller självklart att du endast kommer om du är symtomfri.

25 procent rabatt på allt
Utöver klubbdesignade kläder har vi som klubbmedlemmar 25% rabatt på alla varor hos Trimtex som finns i webbshoppen (om du är inloggad), bara att fylla kundkorgen med allt man behöver!

Vid frågor och funderingar
Hör av er till Elin Östberg som är klädansvarig för vintersektionen i klubben (073-6168301) om det är några funderingar.

Info från Trimtex:
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig.

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Länk till webshopen
Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=DomnarvetsGoifSkidorNS

Eller logga in med teamkod: DGS2021

Beställ efter storleksguide
Trimtex Fitle-Guide är en elektroniskt individuell storleksguide.
Gå in på valfri produkt och skriv in dina mått från länken som syns på bilden nedan. Systemet räknar då ut minst två storlekar som kan passa dig beroende av hur du vill att produkten skall sitta. En av storlekarna blir vår rekommendation. Kom ihåg att systemet fokuserar mer på vikt än längd vilket gör att man måste vara lite observant om man är lång och smal. De flesta vet sin storlek hos oss på Trimtex och skulle det avvika stort mot tidigare valda storlekar eller mot andra kläder man har sedan tidigare så fundera ett varv till. Viktigt att man kollar på rätt produkt mot den produkten som man avser att beställa.

Skribent: Vintersektionen

Insta story 2 with text 1050_1920.png