Klubben behöver funktionärer till Skidspelen 2021

25 NOV 2020 20:13
  • Skapad: 25 NOV 2020 20:13

Domnarvet kommer som tidigare år att hjälpa till som funktionärer vid skidspelen i Falun 2021. Datum för skidspelen är 30-31 januari. Detta är en bra inkomstkälla för klubben.
Anmäl erat intresse på länken skidspel skidspelen.se/funktionar (de använder ett system som heter mobilise). Skidspelens planer är att besätta alla roller och antal funktionärer som att de ska genomföra evenemanget i full omfattning, men det troligaste är att det blir reducerat behov och begränsat antal funktionärer inom organisationen.
När ni anmält erat intresse kommer ni bli kontaktade av ansvariga inom våran klubb när det börjar blir dags. OBS! Vid anmälan i Mobilise kom ihåg att anmäla er för våran klubb Domnarvet GOIF och ange en riktigt mailadress detta för att ni ska kunna bli kontaktade när/om det blir aktuellt att jobba. Anmälan i Mobilise är inte bindande utan underlättar för arbetet med slutgiltig bemanning, ackrediteringar och ersättningar.
Skribent: Stefan Sveder