Kort rapport från årsmötet

11 MAR 2021 20:23
  • Skapad: 11 MAR 2021 20:23

Domnarvets årsmöte hölls onsdag 10 mars. 14 medlemmar deltog i mötet, som hölls via Zoom.

Ordförande Jan Palander inledde med att ge en stor eloge till alla ledare, funktionärer och aktiva som bidragit till att föreningen kunnat lägga det förmodligen märkligaste året i sin historia till handlingarna med en känsla av att "vi har gjort det bästa av en ovanlig och svår situation". Året har naturligtvis inneburit att verksamhetsvolymen minskat kraftigt - men vi har haft många barn, ungdomar och vuxna i träning samt inbjudit till och deltagit i Covid-säkrade tävlingar både sommar och vinter.

Lägre kostnader har balanserat de intäktsbortfall som kommit till följd av inställda arrangemang, och det ekonomiska utfallet blev ett litet överskott.

Vir årsmötet beslöts att vi fr o m i år har en ytterligare medlemskategori, stödmedlem. Detta för att till en lägre kostnad än den normala medlemsavgiften (200 kr/stödmedlem/år) erbjuda en möjlighet för den som önskar att ekonomiskt stödja klubben men inte vill/kan ta det fulla medlemsansvar som gäller arrangemang och annat. Fylligare information om kategorier och avgifter kommer på hemsidan.

De val som hölls innebar att Jan Palander omvaldes som ordförande och att Malin Björkman samt Per Brandt går in som nya ledamöter i styrelsen. Marianne Dahlin och Ola Andersson lämnade sina uppdrag i och med årsmötet.

Verksamhetsberättelse (2020) samt -plan (2021) finns att läsa under "kallelse till årsmöte".

Vad gäller (den ännu osäkra) framtiden informerades vid årsmötet om att vi bl a kommer att arbeta med att utveckla roller och ansvar inom och mellan sektioner samt att påbörja arbetet med en "vision på fem års sikt".

För styrelsen/Gunnar Elgesjö

Skribent: Anders Berg