Lägenheter i Ramundberget för uthyrning på påsklovet v.16

18 MAR 2020 21:48
I och med Corona så blev det ett hastigt slut på skidsäsongen. Klubben har två boenden i Ramundberget bokat på påsklovet v.16. Tävlingen som skulle ha gått där under denna vecka blev inställd och nu erbjuder vi medlemmar att få hyra boendet billigare
  • Uppdaterad: 18 MAR 2020 21:48

De två boenden är för uthyrning 12-19/4-2020.

Boende 1. Orren B, 6 bäddar och 2 extrabäddar.

Bokningspris 9444,00 hyrs nu ut för 6 000kr

SKARSVALLEN Lägenhet i markplan i tvåvåningshus med skidförråd och tillhörande p-plats. Hall med torkskåp. Allrum med köksavdelning (disk-, och rengöringsmedel ingår), matplats, soffgrupp, tv och wifi. Tvättmöjligheter finns vid receptionen på Fjällgården. Rökning och husdjur ej tillåtet (dock ej allergisanerat). Linne och handdukar ingår ej, men kan förbokas. (Vi förmedlar detta boende)
Köket innehåller: Spis med ugn, kyl med frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Sovrum 1: Dubbelsäng. Sovrum 2: Våningssäng. Sovrum 3: Våningssäng. 2 extra bäddar i bäddsoffa Toalett: Wc. Badrum: Wc, dusch och bastu (toalettpapper ingår ej).

Mer info/bilder

Boende 2. Orren E, 10 bäddar

Bokningspris 11 781 hyrs nu ut för 9 000kr

SKARSVALLEN Lägenheten ligger i övre plan i ett hus med fem lägenheter, den har skidförråd och 2 tillhörande p-platser. Torkskåp finns i förrådet bedvid skidförrådet. Allrum med köksavdelning (disk-, och rengöringsmedel ingår), matplats, soffgrupp, tv och wifi. Tvättmöjligheter finns vid receptionen på Fjällgården. Rökning och husdjur ej tillåtet (dock ej allergisanerat). Linne och handdukar ingår ej, men kan förbokas. (Vi förmedlar detta boende)

Köket innehåller: Spis med ugn, kyl med frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Sovrum 1: Dubbelsäng. Sovrum 2: Våningssäng. Sovrum 3: Våningssäng. Sovrum 4: Våningssäng Sovrum 5: Två separata sängar. Toalett: Wc och dusch. Badrum: Wc, dusch och bastu (toalettpapper ingår ej).

Mer info/bilder

Är ni intresserad av att hyra något av boendena så hör av er till Yvonne Wiberg

This is a mailto link alternativ telefon 070-7465157

Skribent: Annica Berger