Maxa kraften med Domnarvets GoIF gäller även för skidåkning

30 OKT 2016 18:40
Maxa kraften med Domnarvets GoIF är en aktivitet för ungdomar som går ut på att samla poäng vid tränings- och tävlingstillfällen och när man uppnått olika poängnivåer erhålls olika priser. Denna aktivitet gäller året runt.
  • Skapad: 30 OKT 2016 18:40

Maxa kraften med Domnarvets GoIF är en aktivitet för ungdomar inom förening där man samlar poäng när man deltar på klubben olika aktiviter inom både skidor och orientering. Man får också poäng när man hjälper till på klubbens olika åtagande såsom krattning och gödselförsäljning.

Efter att man samlat ihop 15, 30, 60 och 120 poäng får man en gåva. Gåvan erhåll genom att ifyllt kort visas upp i kiosken i Bergebo. Har ni några frågor så hör av er till någon av ledarna i klubben.

Skribent: Domnarvets GOIF