Normer för Domnarvets GoIF

21 JAN 2020 22:45
Styrelsen har arbetat fram ett dokument innehållande klubbens normer
  • Uppdaterad: 21 JAN 2020 22:45

Vår förening har en bred verksamhet som sträcker sig över hela året och omfattar såväl barn, ungdomar och motionärer som elit. För att få så likvärdig tillämpning som möjligt vad gäller  ersättningar, avgifter, rättigheter och skyldigheter har styrelsen tagit fram ett dokument "Normer för Domnarvets GoIF fr o m verksamhetsåret 2020".

Dokumentet finns att läsa på hemsidan. Vi har försökt att i det ge svar på de flesta vanligt förekommande frågorna. Som i "Svea Rikes Lag" går det kanske inte att hitta svar på ALLA frågor i just detta. Vi hoppas att det sunda förnuftet ska ha en plats också i fortsättningen - men knepiga frågor som behöver gemensamma svar kan med fördel förmedlas till styrelsen, så försöker vi utveckla dokumentet.

Klubbens Normer

DGoIF, Styrelsen/Gunnar Elgesjö