Ta chansen att testa på att köra långlopp på hemmaplan - Bergebo Ungdomsmaraton 6 februari

27 JAN 2022 11:05
Söndag den 6 februari arrangerar Domnarvets GoIF sin skidtävling Bergebo Skimaraton/Ungdomsmaraton.Ta chansen att testa på att tävla. Vi har ledare på plats som hjälper till att visa er hur det går till.
Sista anmälan 2 februari!
  • Uppdaterad: 27 JAN 2022 10:14

Ta chansen att testa på att tävla långlopp. Vi har ledare på plats som hjälper till att visa er hur det går till :-)

- Det är klassisk stil som gäller. Vi kommer att ha personer på plats som hjälper klubbens barn och ungdomar med vallning av fäste.

- Tävlingsklasser från HD 11-12 upp till HD 21.

- Sista anmälningsdag onsdag 2 februari. Anmälan sker via ta.skidor.com . Be era ledare om hjälp om det är svårt.

- För mer information om tävlingen: Bergebo Skimaraton hemsida

Blir du sugen på att åka fler tävlingar och vara med i klubben Pokaljakt så hittar du hela tävlingsprogrammet här: https://ta.skidor.com/

Skribent: Malin Björkman

hittaut2022.png