Ta chansen att testa på att tävla på hemmaplan - Bergebo Ski Weekend 15-16 januari

10 JAN 2022 11:09
Helgen den 15-16 januari arrangerar Domnarvets GoIF sin skidtävling Bergebo Ski Weekend.Ta chansen att testa på att tävla. Vi har ledare på plats som hjälper till att visa er hur det går till.
  • Uppdaterad: 10 JAN 2022 11:09

Ta chansen att testa på att tävla. Vi har ledare på plats som hjälper till att visa er hur det går till :-)

- Det är klassisk stil på lördagen och fristil på söndagen. Vi kommer att ha personer på plats som hjälper klubbens barn och ungdomar med vallning av fäste på lördagen.

- Tävlingsklasser från HD 7-8 upp till HD 21.

- Sista anmälningsdag 12 januari. Anmälan sker via ta.skidor.com . Be era ledare om hjälp om det är svårt.

- För mer information om tävlingen: Bergebo Ski Weekend hemsida

Blir du sugen på att åka fler tävlingar och vara med i klubben Pokaljakt så hittar du hela tävlingsprogrammet här: https://ta.skidor.com/

Skribent: Malin Björkman

hittaut2022.png