Tipspromenaden kör igång igen!

10 SEP 2020 12:51
Domnarvets GoIF’s populära tipspromenader har varit inställda sedan i våras p g a Corona-läget, och vi tror att många har saknat den.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2020 12:51

Fortfarande gäller restriktioner och rekommendationer som vi alla har ansvar för att efterleva. Vi vill dock erbjuda möjligheten att, med stort eget ansvarstagande och på ett säkert sätt komma ut i friska luften, träffas och att också få ”gymma skallen”.

Vi inbjuder därför till Tipspromenad, söndagar i Bergebo med början söndag den 20 september. Öppethållande kl 10-12. (OBS tiden!) Detta gäller med reservation för förändrade rekommendationer eller restriktioner.

Tips-/Bingolappar löses i motionscentralen där också kaffe/té serveras – och där vi håller avstånd mellan bord och mellan besökare.

Besök https://www.domnarvetsgoif.se/Bergebo/ där vi ska försöka lägga upp aktuell information angående tipspromenaderna.

Välkommen till BERGEBO MOTIONSCENTRAL!

Domnarvets GoIF