Vintersportbytet, allt du behöver veta!

22 OKT 2020 22:51
På denna sida samlar vi all information kring Vintersportbytet. Har du frågor eller funderingar, kolla först nedan om den är besvarad, annars hör av dig till This is a mailto link så får du svar (och vi kan förtydliga informationen nedan)
  • Skapad: 22 OKT 2020 22:51

Söndag 8:e november kl 9-13 arrangerar Domnarvets GoIF Vintersportbytet i Bilmetro Audi Borlänges lokaler på Singelgatan 1. En traditionell bytesmarknad med fokus på utrustning  för vintersport och vinterlek.

Vi följer rådande riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande corona-pandemin.

Har du utrustning att sälja?

Inlämning av utrustning till Vintersportbytet är lördag kl 13-17 i Bilmetro Audis lokaler. Alla som vill sälja något uppmanas maila till This is a mailto link för att få ett säljarnummer samt mer detaljerad information. Säljaren bestämmer själv varans pris, märker varan med säljarnummer och pris och lämnar in sina varor på lördagen. Domnarvets GoIF behåller 20% av varans pris i provision om varan blir såld.

Kl 14-16 söndag 8 november hämtar respektive säljare sina varor som eventuellt ej blivit sålda på samma ställe som inlämningen. Ej avhämtade varor skänkes till försäljning för välgörande ändamål eller till organisationer som lånar ut utrustning till barn och ungdomar.

Inom 1-2 veckor betalas förtjänsten ut till respektive säljare.

Vill du köpa utrustning?

Söndag 8:e november kl. 09.00 öppnar vi försäljningen vid Bilmetro Audis lokaler på
Singelgatan 1 vid Islingbyholen.

Kösystem med avstånd mellan sällskap tillämpas och insläpp sker efter rådande begränsningar.

Betalning enbart med SWISH, inga kontanter. Kom ihåg att ta med en kasse eller väska att bära din nyinköpta utrustning med.

Alla som är fullt friska är varmt välkomna som säljare och/eller köpare!

Skribent: Karin Elfving