Normer för Domnarvets GoIF

Normer för Domnarvets GoIF är basen för vår verksamhet. I detta dokument reglerar vi vad föreningen står för och vad som förväntas av medlemmen.

Normer för Domnarvets GoIF_2020_v2.pdf

Normerna definierar medlemskategorier. För säsongen 2021/2022 gäller dessa priser för olika medlemsskap

Stödmedlem: 200 kr
Medlem: 300 kr
Aktiv medlem upp till 16 år: 600 kr
Aktiv medlem 17-20 år: 800 kr
Aktiv medlem 21 år och äldre: 1000 kr

För alla medlemsformer gäller att ej start och extra avgifter vid efteranmälan återbetalas av medlemmen (i regel efter fakturering i slutet av året). Anmälningsavgifter som täcks är enbart ordinarie anmälningsavgift till tävlingar sanktionerade av Svenska Orienteringsförbundet eller Svenska Skidförbundet. Undantag: O-Ringen, Vasaloppet
samt övriga långlopp som betalas av medlemmen själv direkt.

Stödmedlem

- för dig som varken deltar i klubbverksamheten eller tävlar för Domnarvets GoIF. Medlemskap gäller även för dem som tränar med oss men tävlar för en annan klubb.

Medlem

- för dig som deltar i klubbverksamheten eller vill tävla för Domnarvets GoIF. Startavgifter vid tävlingar betalas av medlemmen själv. Spåravgift Bergebo ingår INTE i medlemskapet.

Aktiv Medlem

- för dig som deltar i klubbens verksamhet och/eller tävlar för Domnarvets GoIF samt vill att föreningen betalar dina startavgifter. Spåravgift Bergebo INGÅR i medlemskapet.

Uppdaterad: 24 NOV 2020 16:36 Skribent: Peter Löfås

hittaut2022.png