Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 april 2015 13:14 av HenningW

Upphittad överdragsjacka

Vid dagens veteran-ol fanns en överdragsjacka utan namn kvar. Den finns hos mig nu.

21 april 2015 10:23 av Karin

Orienterinsträning 23/4

Missa inte Ol-teknikträning nu på torsdag 23/4 i Bergebo. 10-mila träning, gemensam eller individuell start. Banor från HD12 och uppåt. Gemensam jogg till start 18:00. se eventor
för mer info: eventor.orientering.se/Events/Show/12449

14 april 2015 11:18 av Karin

Orientering teknikträning

Veckans Borlänge-Säter teknikträning nu på torsdag 150416 i Skräddarbacken, Stora Tunas klubbstuga. Tema medeldistans med slingor, banor för alla från HD12 (gul) svårighetsgrad och uppåt. Se eventor för mer info http://eventor.orientering.se/Events/Show/12451 Start från 18:00

13 april 2015 07:16 av Marianne

Vårstädning för Borlänge Energi

På onsdag 15 april blir första städtillfället  för våren. Samling kl 17 vid garaget på Borlänge Energi för att hämta utrustning. Kommer du senare så mött upp vid Bäckelund, vi städar upp kring området där. Det ger värdefulla pengar till verksamheten.
Nästa tillfälle blir onsdag 22 april.

6 april 2015 21:15 av Eva

Orienteringsträning torsdag 9 april

Nu börjar de gemensamma orienteringsträningarna med övriga Borlänge klubbar och Säterbygden. Första träningen torsdag 9 april som Säterbygden arrangerar, se mer info i eventor.
Kom ihåg att inkludera närtävlingar. Eller följ denna länk
eventor.orientering.se/Events/Show/12112

Banor från gul till svart nivå. Gemensam start eller individuell start.

1 april 2015 10:19 av Lena Eliasson

DOF sprintkvällar - inget aprilskämt =)

8/4 kör vi första sprintkvällen:

eventor.orientering.se/Events/Show/12241

Finns 3 nivåer så ALLA kan vara med. Anmäl i eventor och betala 10kr på plats.

22 mars 2015 17:06 av Lena Eliasson

Kläder

Hej.
Jag har stor-rensat bland mina träningskläder och det finns ganska mycket, en del helt nytt men det mesta använt några gånger.

Tar med dessa träningskläder till Bergebo och den som är intresserad kan titta där. Mycket XS/S dam men oftast ganska små (motsvarar ungefär 140cl och uppåt).
Tights, t-shirts, linnen, superunderställ, överdragsjackor + byxor m.m.
Lena E

5 mars 2015 22:15 av Christina Olsson

SM Ultra 11 april

I år blir det SM Ultra i Skåne på Söderåsen med fin bokskog och högstammig gran, men även en hel del kupering och detaljrika områden. Är ni redo för detta? Tips för att ha chans att ta hem segern är att behärska många olika terrängtyper. För det är det vi bjuder på. Mycket Välkomna ! 11 april går starten och info hittar ni på www.sm-ultra.se.

3 mars 2015 11:50 av Thomas H

Herrlag på Tiomila?

Ska vi ha ett herrlag på Tiomila?

Lägg in din intresseanmälan via eventor/klubben/klubbaktiviteter så får vi se om vi är tillräckligt många. Vem vet, kanske även några av tjejerna vill ut på en herrbana.

1 mars 2015 21:48 av Sara Helander

Påskläger i Östergötland

Hej!
Under påsken blir det en favorit i repris!
Vid påsk arrangeras 4 st tävlingar, vara en stafett, i skogarna kring Norrköping. Förra året var vi ett gäng som sprang dessa tävlingar och hade lite "läger" med boende i stugor. I år blir vi gärna ännu fler och stugorna är bokade!
Så planera in tävlingarna och anmäl er till boendet under klubbaktiviteter i eventor. Tävlingar, påskbuffé, 5-kamp och trevliga klubbkamrater! Mer information kommer inom kort på hemsidan och via mail.

Insta story 2 with text 1050_1920.png